O DPS

08. 02. 2023

Najpokrokovejšie lyže na svete!

DPS - Drake PowderworkS

V roku 2005 založili značku DPS partneri Stephan Drake, lyžiarsky vizionár, ktorý myslel vždy vpred, a skúsený lyžiarsky inžinier Peter Turner. Obaja inšpirovaný myšlienkou spojiť Design + Roots + Engineering, tak aby vznikli dokonalé lyže hodné tých, ktorí pre tento šport žijú a dýchajú.

Spoločnosť DPS je zodpovedná za prvé a jediné čisté sendvičové lyže z uhlíkových vlákien na svete, prvé 120 mm široké prašanové lyže, prvé rockerové lyže s bočným vykrojením, Spoon – vypuklé trojrozmerné lyže s radikálnym skosením hrán a PHANTOM - permanentný vosk, jednorazové permanentné ošetrenie základne, ktoré po aplikácií poskytuje lyžiam a snowboardom zvýšenú kĺzavosť vo všetkých snehových podmienkach.

Globálne ústredie DPS sa nachádza na úpätí pohoria Wasatch Mountains v Salt Lake City, Utah, USA. V priľahlej továrni na najmodernejšie lyže sa karbónová technológia vesmírneho veku spája s prelomovými tvarmi, aby sa vytvorili najpokročilejšie lyže na svete. Lyže DPS sa predávajú na piatich kontinentoch a je to dôveryhodná značka, ktorú si vyberajú nároční a skúsení lyžiari na celom svete.

DPS je o dobrodružstve vo voľnom teréne a jazde bez kompromisov na zjazdovke a v prašane.

V DPS sme sa pri konštrukcií našich lyží vydali cestou najpokročilejších leteckých materiálov. Použili sme vysoký podiel karbónových vlákien s cieľom skonštruovať lyže, ktoré sú ľahšie, pevnejšie a výkonnejšie ako bežné sklolaminátové a kovové lyže.

Lyže DPS Skis, zmenili pohľad ľudí na svet lyžovania vo voľnom teréne. Všetkému napomohla náhoda, vytrvalosť a chuť inovovať zažité lyžiarske trendy smerom, ktorým dovtedy nikto nevykročil. Stephan Drake, dlhoročný profesionálny lyžiar zo severu Amerického kontinentu, spoločne s lyžami DPS priniesol svetu ,,ROCKER,,. Typ lyže, ktorá od základu zmenila lyžovanie vo voľnom teréne. Rocker miluje každý a vďaka týmto milovníkom prišlo DPS aj na Slovensko a to vďaka Skiba.

Cieľ DPS Skis

Cieľ DPS je jednoduchý: skonštruovať dokonalé lyže. Hľadáme a zavádzame špičkové technológie, dizajn a tvarovanie. Výsledný produkt predstavuje náš vysnívaný pár lyží. Je to jednoducho o budovaní najpokrokovejších a najvýkonnejších lyží na našej planíte. Máme pod kontrolou našu technológiu a vývoj od samotného začiatku až do konca.

© 2024 skiba.sk

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk