Tvary lyží DPS

26. 06. 2023

RP

RP - "Resort Powder" predstavuje kľúčový produkt značky DPS. Majú výrazný rocker na špičke a päte, pričom obe sú zúžené. Tieto lyže sú typické šírkou 90 mm, 100 mm alebo 112 mm. Majú úžasný polomer oblúka 15 metrov, čo je pre také široké lyže nevídané. To zo všetkých lyží s tvarom RP, či už je to úzka a ľahká 90 RP, alebo širšia lyža 112 RP zameraná na prašan robí neuveriteľne obratné a intuitívne lyže. RP je ten druh lyže, na ktorom skúsený lovec prašanu môže jazdiť bomby počas v hlbokom prašane, ale zároveň sú svojou ovládateľnosťou a prístupné aj pre menej skúsených lyžiarov. RP línia lyží vznikla s myšlienkou, že nie je nič zábavnejšie ako lyžovanie v prašane a táto radosť by mala byť dostupná pre každého.

C2

Zatiaľ čo rada RP je ľahká a obratná, rada lyží C2 je rýchlejšia, viac smerovo orientovaná rada pre dokonalé dlhé oblúky. Lyže C2 sú vyrobené v tradičnejšom štýle s menším zakrivením a najdlhšou efektívnou hranou, čo znamená, že majú väčší polomer oblúka (18 a 22 m) ako ostatné lyže značky DPS. Spolu s plochou pätou robia lyže C2 trochu tuhšie a náročnejšie, ale zároveň zaručujú vyššiu stabilitu a tlmivosť pri vyšších rýchlostiach. Línia C2 oslovuje lyžiarov typu pretekár, ktorí chcú mať úplnú kontrolu nad svojimi lyžami.

KOALA

Koala je najnovším prírastkom do rodiny lyží DPS a je pomenovaná podľa špičkových jazdcov DPS: Santiaga Guzmana, Dasha Longeho a Piersa Solomona, známych ako Koaly. Motívom na vytvorenie lyží Koala bolo vytvoriť freestyle lyže, ktoré vám umožnia využiť celú horu ako svoje ihrisko na poriadne vybláznenie. Ponúkajú symetrický tvar rockeru v špičke aj päte podobný populárnym lyžiam twin-tip, čo zjednodušuje prevracanie, otáčanie a dáva Koalám jedinečný štýl. S Koalami sa vyhráte na maximum všade tam kde až siaha vaša predstavivosť.

LOTUS

Lotus je priamym potomkom pôvodného unikátneho modelu Spoon, dizajnu, vďaka ktorému sa lyže DPS stali známymi. Sú to extrémne široké lyže, ktoré robia lyžovanie na prašane neuveriteľne zábavným. Rada Lotus je ľahko rozpoznateľná vďaka svojmu veľmi špecifickému tvaru: majú dlhé rockrové línie, menšiu efektívnu hranu a veľmi malú zužujúcu sa časť, čo znamená, že najširšia časť lyže je umiestnená oveľa nižšie ako u väčšiny bežných profilov. Na prvý pohľad sa môže Lotus zdať komický, no vaše pochybnosti sa skončia, keď si vyskúšate prvú jazdu na týchto lyžiach. Rada Lotus vám poskytne neprekonateľný zážitok z plávania, stability a zábavy v prašane.

© 2024 skiba.sk

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk