Zoznámte sa s Koalami!

14. 03. 2023

Kto sú Koalas?

Tím profesionálnych lyžiarov DPS -  nazývaní Koalas. Koalas sú lyžiari, ktorí sa radi zabávajú a tvrdo sa snažia na svahu. Ak ich stretnete, pristupujte k nim s úsmevom a srdečným pozdravom; zareagujú priateľským spôsobom a pravdepodobne vám ukážu najlepšie časti svojho domovského prostredia.

DPS Koala 103 Foundation

Nový prírastok v sérii lyží Foundation. Koala 103, vás vyvedie z omylov, ktoré sú zaužívané o značke DPS. Tá je známa svojimi pokročilými lyžami navrhnutými na jazdu vo freeride. Táto lyža pridáva úroveň viacúčelovej freestyle univerzálnosti, ktorú ešte táto značka z Salt Lake City neponúkla. V DPS reagovali na požiadavky svojich tímových jazdcov a Koalu 103 postavili s freeride konštrukciou, ktorá je rovnako pohodlná v parku ako aj v hlbokom snehu.

"Našou snahou bolo vytvoriť lyžu pre všestranné použitie, ktorá by dokázala dobre jazdiť po celej hore, ale zároveň by bola vhodná aj do parku," hovorí Dash Longe, ktorý sa k tímu jazdcov DPS pripojil len pred pár rokmi a bol silne zapojený do výroby tejto lyže. "Tímoví jazdci sú v DPS vždy zapojení a chceli sme vytvoriť niečo, čo by mohlo byť dokonalou lyžou typu Wildcat pre stredisko Alta alebo podobné strediská s rovnakým druhom hravého terénu."

Inšpirovaní masívnejšou lyžou Koala 119, tím v DPS upravili flex profil novej Koalu 103 a tým zvýšili hravosť na špičke a päte. Výsledkom sú bohaté možnosti pre buttering a popping, zatiaľ čo 60% efektívna hrana a tuhé jadro perfektne držia v oblúku tých, ktorí sa do toho chcú naozaj oprieť.

Kombinácia stability, tlmenia a hravosti je pomerne zriedkavá u lyže tejto šírky, takže je pekné vidieť, že DPS prináša niečo nové a jedinečné do popredia moderného freeride lyžovania. Táto lyža nie je iba vynikajúca v allmountain podmienkach, ale aj v mäkšom snehu a v kreatívnejších stránkach lyžovania. Ak chcete priniesť na svah zvierací výkon, určite si vyskúšajte DPS Koala 103.

Video z testovania lyží DPS Koala 103 Foundation chalanmi z Skiessential.com

Odkaz na web: https://www.skiessentials.com/2023-ski-test/skis/2023-dps-koala-103/

© 2024 skiba.sk

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk